Vi fyller 15 år!

Saga Regnskap Tønsberg AS ble registrert i Foretaksregisteret i november 2002 og kan feire de første 15 år høsten 2017. Jubileet ble feiret i august med et arrangement for de ansatte.

Høsten 2002 hadde Ragnar Dunsby planer om å starte regnskapsbyrå og hadde 10-15 kunder, Han kom i kontakt med Knut Haugerud fra Hønefoss som skulle etablere et kontor i Vestfold. Knut drev på det tidspunkt regnskapkontor i Hønefoss og ønsket å bygge opp en kjede av byråer. Kjeden fikk navn Saga Services og hadde i tillegg til Hønefoss kontorer i Drammen og Oslo.

 I løpet av svært kort tid var vi i gang, Saga Regnskap Tønsberg AS ble etablert med kontor i St. Olavsgate 4 i Tønsberg med Ragnar Dunsby som daglig leder. Timingen var perfekt, noen ganger er man på rett sted til rett tid.

De første ansatte var  Marianne Stormo  og Hilde T. Vestly. Hilde har sluttet , men Marianne er fortsatt her.

Vårt kontor i St. Olavsgate 4 var en gammel bygning "Svend og Lena Foyns Minde" oppført i 1896 av byens store sønn Svend Foyn. Bygningen var gjort om til kontorer, men var en "bakerovn" på sommeren og "kjølerom" på vinteren.

I 2008 flyttet vi til nye moderne lokaler i Træleborgodden 6 ved innseilingen til Tønsberg. Vi er i samme bygg som hovedkontoret til vaktselskapet NOKAS med god parkering for kunder, kantine og lyse fine lokaler.

Fra 1 januar 2017 overtok siviløkonom Line H. Langnes som daglig leder.

Line har en omfattende erfaring fra økonomi og revisjon og har overtatt "stafettpinnen" for å utvikle selskapet videre i en spennende verden med omstillinger og nye muligheter  i regnskapsbransjen.

Ragnar Dunsby vil fortsatt ha en tilknytning til selskapet som innleid konsulent til spesielle oppgaver.

 

Vårt kontor på Træleborg i Tønsberg

Daglig leder på plass i nye lokaler i 2008:

Selskapet har hatt en jevn utvikling i disse årene og har pr i dag en årsomsetning på ca 10 mill og 10 ansatte. Vi har to ganger (i 2008 og 2009) mottatt GASELLE-prisen. Kravet for å bli utnevnt til Gaselle-bedrift er at bedriften skal ha hatt omsetningsvekst som skal være mer enn doblet de siste 4 årene med et positivt driftsresultat i alle de siste 4 årene. Prisen utdeles av avisen Dagens Næringsliv.

15 års jubileet feires på Havna Hotel, Tjøme med et arrangement for de ansatte.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke produkter og tjenester som passer for deg og din bedrift.

Kontakt oss