Om Saga Tønsberg

Hos Saga Tønsberg får du en engasjert samarbeidspartner som er opptatt av å hjelpe deg å lykkes. Gjennom bred kompetanse og gode tekniske verktøy skal vi bidra til verdiskapning i din bedrift.

Saga/Tønsberg holder til på Træleborgodden ved innseilingen til Tønsberg, og er lett tilgjengelig med gratis kundeparkering. Våre lokaler er samlokalisert med firmaer i ulike bransjer.

Kontoret har 11 regnskapsførere hvorav 4 er autoriserte. Ragnar Dunsby som er siviløkonom og autorisert regnskapsfører har ledet virksomheten siden selskapet ble etablert i 2002. Fra 1/1-2017 overtok siviløkonom Line H. Langnes som daglig leder. Vi feirer derfor 15 års jubileum høsten 2017. Ragnar har inntil videre en tilknytning til Saga/Tønsberg på konsulentbasis

Vi har ca 200 kunder fra alle typer bransjer lokalt, og i tillegg mange kunder fra Oslo-området og andre steder i landet. Vi har spesiell kompetanse på regnskapsføring for eiendomsmeglerforetak og er regnskapsfører for alle selskapene i den ekspansive kjeden Partners. Vi har lang erfaring med papirløs regnskapsføring og har effektive, moderne automatiserte rutiner. Vi har jobbet med online løsninger siden begynnelsen av 2000-tallet.

Vi er med i regnskapskjeden Saga Services og har tilgang til et faglig nettverk bestående av 21 kontorer over hele landet.

Du er velkommen til å ta kontakt for et uforpliktende møte.

Samfunnsregnskap - vårt økonomiske bidrag til fellesskapet

Selv en liten bedrift som oss med ca 10 ansatte har en viktig betydning for "fellesskapet". Bedriftene står for en verdiskapning gjennom sin aktivitet. Verdiskapingen er selve basisen for vårt velferdssamfunn. Vi har satt opp tall som viser hva Saga/Tønsberg har bidratt med de siste 5 år. Vi ble faktisk overrasket :-)

Miljøarbeid

Vi er opptatt å gi vårt lille bidrag til miljøet og er det første regnskapsbyrået i Vestfold med MILJØFYRTÅRN-sertifisering. Vi dokumenterer vår miljøinnsats hvert år og ønsker å vise samfunnsansvar. Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen.

Saga/Tønsberg

  • Etablert i 2002
  • 10 regnskapsførere
  • Ca. 200 kunder
  • Kunder over hele landet
  • God på web-baserte online løsninger i skyen
  • Lett tilgjengelig med gratis kundeparkering
  • Del av Saga Services - stort nettverk

Ta kontakt

Line H. Langnes

Daglig leder / siviløkonom
954 46 131

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke produkter og tjenester som passer for deg og din bedrift.

Kontakt oss