Det er enkelt å bytte regnskapsfører

Hvis du går med tanker om å bytte regnskapsfører ta kontakt med oss. Et bytte kan i mange tilfeller være "sunt". Vi kan på kort varsel ta et møte der vi orienterer om hva vi kan tilby. Vi kan love god service og oppfølging. Ta kontakt med daglig leder Line H. Langnes på telefon 954 46 131 eller epost line@sagaservices.no

Vår filosofi er at dine behov skal stå i fokus, og vil derfor tilby løsninger som gjør din hverdag tryggere. En god løsning gjør at kan konsentrere deg om det du er god på, enten det er salg, håndverk eller levering av tjenester.

Vi vil at samarbeidet med oss skal gi verdier tilbake til deg. Med verdier mener vi god kontroll og oversikt over drift og økonomi, mindre stress og bekymringer. Vi ønsker å være din rådgiver og støttespiller og ser frem til å møte deg!

Regnskapsførerne er viktige støttespillere for små- og mellomstore bedrifter i Norge. Her kan du se en film som omhandler bedrifter som har hatt verdifulle erfaringer med regnskapsfører.

Klikk for å se film

Lang erfaring

  • Vår lange erfaring gjør at vi har god kjennskap til  problemstillingene i mange bransjer.
  • Vår bransjekunnskap kommer derfor alle kunder til nytte.
  • Vi har jobbet med kunder i 15 år og har sannsynligvis møtt en tilsvarende utfordring og hvordan andre i din bransje har løst dette.

Ta kontakt

Line H. Langnes

Daglig leder / siviløkonom / autorisert regnskapsfører
954 46 131

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke produkter og tjenester som passer for deg og din bedrift.

Kontakt oss