Om Saga Tønsberg

Hos Saga Tønsberg får du en engasjert samarbeidspartner som er opptatt av å hjelpe deg å lykkes. Gjennom bred kompetanse og gode tekniske verktøy skal vi bidra til verdiskapning i din bedrift.

Saga/Tønsberg holder til på Træleborgodden ved innseilingen til Tønsberg, og er lett tilgjengelig med gratis kundeparkering. Våre lokaler er samlokalisert med firmaer i ulike bransjer.

ANSATTE
Kontoret har 13 regnskapsmedarbeidere hvorav 6 er autoriserte regnskapsførere og 3 er siviløkonomer. Ragnar Dunsby som er siviløkonom og autorisert regnskapsfører var daglig leder i 15 år fra selskapet ble etablert i 2002. Fra 1/1-2017 overtok siviløkonom Line H. Langnes som daglig leder. Vi feiret derfor 15 års jubileum høsten 2017. Ragnar har fortsatt en tilknytning til Saga/Tønsberg på konsulentbasis

KUNDER
Vi har ca 220 kunder fra alle typer bransjer lokalt,og mange kunder fra Oslo-området og andre steder i landet. Vi har spesiell kompetanse på regnskapsføring for eiendomsmeglerforetak og er regnskapsfører for 2 landsdekkende kjeder. Vi har et eget team som jobber med eiendomsmeglerregnskap.

Meglerkjeden Partners

har nå ca 30 kontorer (august 2019). Partners er bygget etter en medlemsmodell, et coop, der meglerbutikkene eier kjeden. Det betyr høy grad av medbestemmelse for det enkelte kontor, samtidig som inntjeningen i butikkene tilfaller partnerne på kontorene. I motsetning til bankeide kjeder, der hovedfokuset er å skaffe lånekunder til banken, kan meglerne våre konsentrere seg om boligselgerne. Videre har Partners vært delaktig i oppstart av en ren boliglånsbank, og konsesjonen er allerede på plass. Vi tenker annerledes, vi eier banken og ikke omvendt.

Meglerkjeden Nordvik Bolig

Siden oppstarten av Nordvik & Partners i 1989 har vi vært blant de ledende eiendomsmeglerne i Stor-Oslo. Da vi 1. august 2018 valgte å endre navnet til bare Nordvik, var det for å markere at vi går inn i en ny digital tidsregning hvor vi skal ligge helt i front når det gjelder å gjøre boligkjøp og -salg enklere og bedre - for de som er litt mer opptatt av bolig enn andre.

I dag er vi 15 kontorer som dekker hele Oslo, Drammen, Romerike, Asker og Bærum og Bodø med mer enn 150 dyktige meglere.

VI HAR VÆRT I SKYEN I OVER 15 år

Vi har lang erfaring med papirløs regnskapsføring og har effektive, moderne automatiserte rutiner. Vi har jobbet med online løsninger siden begynnelsen av 2000-tallet.

Vi er med i regnskapskjeden Saga Services og har tilgang til et faglig nettverk bestående av 21 kontorer over hele landet.

Du er velkommen til å ta kontakt for et uforpliktende møte.

Samfunnsregnskap - vårt økonomiske bidrag til fellesskapet

Selv en liten bedrift som oss med ca 10 ansatte har en viktig betydning for "fellesskapet". Bedriftene står for en verdiskapning gjennom sin aktivitet. Verdiskapingen er selve basisen for vårt velferdssamfunn. Vi har satt opp tall som viser hva Saga/Tønsberg har bidratt over en 5-årsperiode Vi ble faktisk overrasket :-) KONKLUSJON: Det er utrolig viktig å jobbe med etablering av nye bedrifter. Selv små bedrifter bidrar mer enn man skulle tro.

Miljøarbeid

Vi er opptatt å gi vårt lille bidrag til miljøet og er det første regnskapsbyrået i Vestfold med MILJØFYRTÅRN-sertifisering. Vi dokumenterer vår miljøinnsats hvert år og ønsker å vise samfunnsansvar. Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen.

Saga/Tønsberg

  • Etablert i 2002
  • 10 regnskapsførere
  • Ca. 200 kunder
  • Kunder over hele landet
  • God på web-baserte online løsninger i skyen
  • Lett tilgjengelig med gratis kundeparkering
  • Del av Saga Services - stort nettverk

Ta kontakt

Line H. Langnes

Daglig leder / siviløkonom / autorisert regnskapsfører
954 46 131

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke produkter og tjenester som passer for deg og din bedrift.

Kontakt oss