Hva sier våre kunder?

Vi anbefaler Saga/Tønsberg som regnskapsfører for alle kontorene i kjeden. De fungerer som meglerkontorets økonomiavdeling og utfører alle tjenester for oss, . Vi er veldig fornøyd med arbeidet Saga leverer.

- Eiendomsmeglerkjeden Partners (30 selskaper), Økonomisjef Anne Cecilie Løfqvist Johannsen

Vi har hatt gleden av å bruke autorisert regnskapsfører Marianne Stormo i Saga Regnskap siden 2006 til å føre våre regnskaper for alle våre selskaper og som rådgiver i spørsmål relatert til dette

- BruntHus AS, Styreleder Jo Henning Kolstad

Saga/Tønsberg leverer kompetanse, tilgjengelighet, etterrettelighet, og en gjennomgående positiv og velvillig holdning. Regnskapet til HMH er i de beste hender!

- HMH Home Management AS, Daglig leder Hans-Martin Hallberg

Økonomisjef Anne Cecilie Løfqvist Johannsen

Vi anbefaler Saga/Tønsberg som regnskapsfører for alle kontorene i kjeden. De fungerer som meglerkontorets økonomiavdeling og utfører alle tjenester for oss, . Vi er veldig fornøyd med arbeidet Saga leverer.

Dette skriver Partners kjeden om seg selv på hjemmesiden:

Partners – kjeden ble stiftet i starten av 2015 og har helt siden den tid vokst. Målet har hele tiden vært å bygge en sterk og solid kjede med uavhengige og dyktige partnere lokalt rundt omkring i landet.

Det er vi i ferd med å lykkes med. Vi har i dag ca 30 kontorer rundt omkring i hele Norge som drives av dyktige eiendomsmeglere som kjenner sitt lokalområde meget godt.

Partners-kjeden er bygget etter en  medlemsmodell, et coop, der meglerbutikkene eier kjeden. Det betyr høy grad av medbestemmelse for det enkelte kontor, samtidig som inntjeningen i butikkene tilfaller partnerne på kontorene. I motsetning til bankeide kjeder, der hovedfokuset er å skaffe lånekunder til banken, kan meglerne våre konsentrere seg om boligselgerne. Videre har Partners vært delaktig i oppstart av en ren boliglånsbank, og konsesjonen er allerede på plass. Vi tenker annerledes, vi eier banken og ikke omvendt.

Alle Partners-kontorene er på Instagram- Titt på Nordvik & Partners Frogner

Les mer om Partners her

I august 2018 ble Nordvik Bolig skilt ut fra den opprinnelige kjeden Nordvik & Partners .Nordvik Bolig har i dag 15 kontorer som dekker hele Oslo, Drammen, Romerike, Asker og Bærum og Bodø. Saga/Tønsberg er også regnskapsfører for disse

Les om Nordvik- Bolig her

 

Regnskapsløsning:

Saga/Tønsberg er pr august 2019 regnskapsfører for ca 20 selskaper i kjeden. Vi utfører alle tjenester for meglerkontorene som regnskapsføring, rapportering og lønn.  Vår oppgave er å være kontorets økonomiavdeling slik at de ansatte kan bruke sin tid på å selge eiendommer.

Vi har et eget team som jobber med eiendomsmeglere. Vi benytter Visma Business og Visma Lønn med alle funksjoner for å effektivisere og automatisere vårt arbeid og bruker Visma dokumentsenter for håndtering av leverandørfakturaerfor, dvs import  i EHF-format, autopay (remittering) mot bank, import av data fra Webmegler og Autoinvoice. 

Vi utfører løpende rådgivning for meglerkontorene og utfører alle administrative oppgaver som lovbestemt regnskap, økonomistyring, all lovbestemt rapporering til offentlige myndigheter, månedlig intern resultatrapporering, HR-oppgaver, årsoppgjør med oppsett av årsregnskap med noter og styreberetning, samt utarbeidelse av skattemelding.

Vi bistår med rådgivning og utførelse av alle oppgaver ved opprettelse av nye kontorer (stiftelse av aksjeselskap), samt budsjettering, etablering av pensjonsordninger og andre oppgaver ved oppstarten.

Ta kontakt

Ina Wiik Bråthen

Regnskapsfører
991 13 441

Anne Cathrine Pettersen

Autorisert regnskapsfører
482 72 746

Ester Marie Kulterud

Regnskapsfører
976 29 876

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke produkter og tjenester som passer for deg og din bedrift.

Kontakt oss