Hva sier våre kunder?

Saga/Tønsberg leverer kompetanse, tilgjengelighet, etterrettelighet, og en gjennomgående positiv og velvillig holdning. Regnskapet til HMH er i de beste hender!

- HMH Home Management AS, Daglig leder Hans-Martin Hallberg

Vi anbefaler Saga/Tønsberg som regnskapsfører for alle kontorene i kjeden. De fungerer som meglerkontorets økonomiavdeling og utfører alle tjenester for oss, . Vi er veldig fornøyd med arbeidet Saga leverer.

- Eiendomsmeglerkjeden Partners (30 selskaper), Økonomisjef Anne Cecilie Løfqvist Johannsen

Vi har hatt gleden av å bruke autorisert regnskapsfører Marianne Stormo i Saga Regnskap siden 2006 til å føre våre regnskaper for alle våre selskaper og som rådgiver i spørsmål relatert til dette

- BruntHus AS, Styreleder Jo Henning Kolstad

Styreleder Jo Henning Kolstad

Vi har hatt gleden av å bruke autorisert regnskapsfører Marianne Stormo i Saga Regnskap siden 2006 til å føre våre regnskaper for alle våre selskaper og som rådgiver i spørsmål relatert til dette

 

Vi opplever Saga/Tønsberg som en profesjonell og kompetent partner som ikke bare sørger for at vi fører og leverer regnskaper ihht. lovverk og frister, men som også på eget initiativ søker etter løsninger som effektiviserer drift for oss og gjør oss mer kostnadseffektive.

BruntHus AS importerer og selger designprodukter og interiørartkler til forhandlere og skriver om seg selv

BruntHus ble etablert i 2008. Ønsket var å representere etablerte varemerker og designere og distribuere deres sortiment til norske forhandlere. Vi startet i 2008 med kun ett merke i porteføljen, og har siden den gang vokst til å bli en etablert aktør i det norske markedet. Vi leverer i dag varer til over 300 forhandlere i hele landet.Vi representerer nå 8 merker som selges av forhandlere over hele landet; Darling Clementine, Lucie Kaas, House of Rym, MOEBE, Mantas Ezcaray, Lindoldt 2014, Formatical og Spring Copenhagen

BruntHus holder til i Tønsberg hvor vi har både kontor og lager. Alle varer lagerføres her og distribueres herfra til våre forhandlere.

Ta en titt på BruntHus

Regnskapsløsning:

Saga/Tønsberg benytter 24SevenOffice til regnskapsføring og fakturering.  Vår regnskapsfører Marianne Stormo arbeider tett med kunden som gjør deler av arbeidet selv. Marianne er ca en dag pr uke fysisk på kundens kontor.

24SevenOffice er som kjent en web-basert løsning som gjør at både kunde og regnskapsfører jobber i samme system. Kunde og regnskapsfører kan logge seg på når-som-helst og hvor-som-helst. Systemet er i kontinuerlig utvikling og får stadig flere muligheter for bruk av mobil f.eks. til godkjenning av fakturaer. 

Saga/Tønsberg har jobbet med dette systemet i over 15 år, mange år før begrepet "regnskap i skyen" ble oppfunnet. Marianne Stormo er vår mest erfarne medarbeider med 24SevenOffice.

 

 

Ta kontakt

Marianne Stormo

Autorisert regnskapsfører
466 33 790

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke produkter og tjenester som passer for deg og din bedrift.

Kontakt oss