Vi er din støttespiller på regnskapstjenester

Hos Saga Tønsberg får du en engasjert samarbeidspartner som er opptatt av å hjelpe deg å lykkes med økonomi og regnskap. Gjennom bred kompetanse og gode tekniske verktøy skal vi bidra til verdiskapning i din bedrift.

Regnskap og lønn

Saga Tønsberg er et regnskapskontor som leverer alt innen økonomi- og regnskapstjenester. Vi har god erfaring med alt fra små enkeltpersonforetak til større selskaper. Saga Tønsberg kan ta seg av hele regnskapet eller utføre enkeltoppgaver.

Rådgivning

Du som er i ferd med å etablere ny virksomhet har nok mye du trenger å få svar på. Du som har drevet en stund og er over i driftsfasen trenger et løft for å komme videre. Våre rådgivere hjelper både nyetablerte og større selskap med økonomitjenester.

Sette ut økonomi- og regnskap?

Mellomstore bedrifter har tradisjonelt følt seg for store til å benytte eksternt regnskapsbyrå. Bedriften har egne ansatte på regnskap, men når økonomi-medarbeideren nærmer seg pensjonsalder kan tiden være moden for å se på alternative løsninger.

Moderne systemløsninger gir godt arbeidsverktøy

Systemløsninger som Visma Business, Visma eAccounting, 24SevenOffice og Tripletex sikrer effektivitet og kvalitet. Ingen kunder er like, vi forsøker derfor å finne det verktøyet eller den løsningen som passer for kunden.

Går du med planer om å starte nytt selskap?

Ta gjerne direkte kontakt med oss for å avtale en rådgivningstime. Veien kan være lang og kronglete fra ide til oppstart. Da håper vi en samtale med oss kan gi deg en ny inspirasjon.

Nyetablert eller veletablert?

Enten du er i ferd med å etablere ny virksomhet eller du er godt etablert vil vi gjerne snakke med deg. Vi er sikker på at vi kan gi deg verdifull støtte for at din virksomhet skal bli en suksess!

Ta kontakt så finner vi gode løsninger sammen :-)

Ta kontakt

Line H. Langnes

Daglig leder / siviløkonom / autorisert regnskapsfører
954 46 131

Bytte regnskapsfører

Ønsker du å bytte regnskapsfører? La oss ta et møte der vi orienterer om våre tilbud på regnskaps- og økonomitjenester og gir deg et pristilbud.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke produkter og tjenester som passer for deg og din bedrift.

Kontakt oss