Saga Tønsberg benytter Visma Business og flere skyløsninger som arbeidsverktøy

Systemløsninger som Visma Business, Visma eAccounting, 24SevenOffice og Tripletex sikrer effektivitet og kvalitet. Ingen kunder er like, vi forsøker derfor å finne det verktøyet eller den løsningen som passer for kunden.

Vi gir råd om valg av regnskapssystem i skyen (online-system)

Systemleverandørene markedsfører sine systemer direkte mot sluttbruker (dvs din bedrift) svært aktivt for tiden. Enkelte markedsfører budskapet "regnskap er enkelt, du klarer det selv, du trenger ikke regnskapsfører". Kunden opplever at det likevel ikke var så enkelt og tar kontakt med regnskapsfører.
 
Vi kjenner flere av systemene og kan gi råd. Vi anbefaler at du tar kontakt med oss før du bestemmer deg for valg av økonomisystem i skyen. Vi kan hjelpe deg i gang med 
 
 • oppsett av systemet
 • valg av moduler
 • innlegging av tall fra tidligere system etc.
 • forslag til arbeidsrutiner

Dersom du får en skjev oppstart vil det ofte kreve mye tid med å rette opp feil.

Våre systemløsninger

Visma Business er vårt byråsystem, men i tillegg jobber vi med flere web-baserte løsninger der kunden kan gjøre endel oppgvaer selv. Slike løsninger har vi jobbet med siden tidlig på 2000-tallet, det var før begrepet "skyløsninger" var oppfunnet.

Vårt utgangspunkt er alltid å vurdere bedriftens behov.

 • For de minste tilbyr vi Visma eAccounting som er et nettbasert faktura- og regnskapsprogram. Programmet er enkelt å lære og enkelt å bruke. Det kan integreres med din bank og nettbutikk, er tilgjengelig overalt og alltid, gjør det enkelt å samarbeide med din regnskapsfører og sørger for at all data er sikret. 
 • Et godt alternativ for de litt større bedrifter er Tripletex. Systemet er brukervennlig har spesielt gode funksjoner for prosjektstyring men består av mange ulike moduler, faktura, regnskap, lønn, reiseregning, timeregistrering og prosjekt. Vi har mange fornøyde kunder på Tripletex
 • Det tredje online-systemet vi jobber med er 24SevenOffice. Dette har vi  benyttet siden begynnelsen av 2000-tallet. 24SevenOffice var svært tidlige ute og har 20 års erfaring som online løsning. Her får du alle moduler en mellomstor bedrift trenger for å styre sin bedrift i ett integrert system. I tillegg er 24SevenOffice integrert med over 200 tredjepartsløsninger, som blant annet de fleste banker, inkassoselskaper, kassesystemer, netthandler, produksjonssystemer, bransjeløsninger, forsystemer med mer.
 • Vårt byråsystem er Visma Business med funksjoner som Autopay, autoinvice og dokumentsenter

 

Visma eAccounting

Saga/Tønsberg har partneravtale med Visma eAccounting. Vi kan bistå med oppstart og løpende støtte. Det er opptil deg hvor mye du vil gjøre selv. Et godt samarbeid med regnskapsfører er viktig for en vellykket løsning

Visma Business

Visma Business er Norges mest brukte økonomisystem med ca 25% av markedet. Saga/Tønsberg bruker dette som sitt kontorsystem.

24SevenOffice

24SevenOffice er et web-basert forretningssystem som gjør at både kunde og regnskapsfører jobber i samme system. Kunde og regnskapsfører kan logge seg på når-som-helst og hvor-som-helst. Systemet er i kontinuerlig utvikling og får stadig flere muligheter for bruk av mobil f.eks. til godkjenning av fakturaer. Saga/Tønsberg har jobbet med dette systemet i over 15 år, mange år før begrepet "regnskap i skyen" ble oppfunnet. Vår medarbeider med lengst erfaring med 24SevenOffice er autorisert regnskapsfører Marianne Stormo

Tripletex

Et komplett nettbasert faktura- og regnskapssystem. Tripletex består av ulike moduler, du velger det du har behov for. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre, derfor passer økonomisystemet Tripletex både små og store bedrifter og selskaper.

Kundefordeler:

 • Våre rådgivere har gjennom egen gründervirksomhet, bransjespesialisering og samarbeid opparbeidet seg mye kunnskap og læring som våre kunder kan dra nytte av.
 • Sparr med våre rådgivere. Vi har fagkompetanse og oppdatert kunnskap om gjeldende regler innen økonomi / regnskap, satser, tariffer, avtaler, mm.
 • Få gode innspill og nye syn på deres drift.

Ta kontakt

Line H. Langnes

Daglig leder / siviløkonom / autorisert regnskapsfører
954 46 131

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke produkter og tjenester som passer for deg og din bedrift.

Kontakt oss